Symphony Of The Cells


 

Symphony of the Cells levert verbluffende resultaten!

 

Normaal gesproken is ons lichaam in balans, alle cellen in ons lichaam werken met elkaar samen net zoals een mooi klinkende symfonie.

Dit heet ook wel homeostase.

Wanneer de balans is verstoord, kan je lichaam zich weer in balans brengen door het zelf herstellende vermogen dat alle cellen bezitten.

Alleen onder invloed van allerlei factoren zoals stress, leefstijl of gifstoffen waaraan we dagelijks worden blootgesteld, kan het lichaam het niet meer en ontstaan er allerlei aandoeningen en ziektes.

Symphony of the cells is een protocol, ontwikkeld door de Amerikaanse arts Boyd Truman van dōTERRA , dat helpt de homeostase te herstellen.

Hierbij worden zuivere, essentiële oliën volgens een bepaald protocol en in een vaste volgorde op de ruggengraat en voeten aangebracht.

De verschillende oliën bevorderen het zelf herstellende vermogen van je lichaam, ze werken in op de cellen van je organen, systemen en aandoeningen, maar ook je emoties, waardoor je weer in balans komt.

Er bestaan 16 protocollen die kunnen worden ingezet voor een keur aan aandoeningen, van rugklachten tot slapeloosheid tot hoge bloeddruk tot hormoon disbalans, maar ook diverse neurologische aandoeningen zoals ASS of Parkinson.

Er zijn ongeveer 3 behandelingen nodig gedurende 1 tot 2 weken om resultaat te behalen.

Voor chronische aandoeningen is het vaak nodig om de behandelingen, met een tussenpauze van ongeveer 3 weken, vaker te herhalen.

 

Heb je last van langdurige en of vervelende aandoeningen die ondanks verschillende therapieën en medicijnen niet verbeteren?

Neem dan snel eens contact op en dan bespreken we de mogelijkheden.

Ook voor als je nog vragen hebt

 

 

“Deze bijzondere techniek brengt bij ziektes
en aandoeningen balans en harmonie terug.
Zowel fysiek als emotioneel en spiritueel.”

 

 


De protocollen

 

Het basisprotocol:

Een simpel protocol, werkt daardoor goed bij kinderen. Een booster voor het immuunsysteem, stress en allerlei gezondheidsklachten

 

Het Cardiovasculaire (circulair systeem) protocol:

Bij hart/vaat klachten zoals Angina, hartfalen, slechte bloedvaten, arteriosclerose, hoge en lage bloeddruk, cholesterolproblemen.

 

Het cellulaire protocol:

Dit protocol kan helpend zijn bij een keur aan aandoeningen op cellulair niveau en auto immuunziektes zoals MS

 

Het Chi protocol:

Het Digestive protocol

Het Emobisch protocol

Het Vergevingsprotocol

Het Hormoonbalans protocol

Het Infectieziekten protocol

Het Ontstekingsprotocol

Het Lymphatisch protocol

Het Maxim protocol

Het Neurologisch protocol

Het Osteo protocol

Het Ademhalingsprotocol

Het Zonne(vlecht)protocol